متن دلخواه شما
مطالب قاتی پاتی
پنج شنبه 28 دی 1391 ساعت 10:10 | بازدید : 785 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

طراح بریتانیایی جی واتسون با استفاده از مواد غیر منتظره و پایداری مانند جوراب و روزنامه های بازیافتی، لامپ ها و مبلمان بسیار جالبی را طراحی و تولید کرده است.

” لامپ روزنامه ای ” تنها با استفاده از مجلات و روزنامه های قدیمی، یک لامپ LED و یک پوشش فلزی ضد آتش ساخته شده است. مبل زیبای روزنامه ای هم با استفاده از روزنامه های 100٪ بازیافتی به شکل یک مکعب بافته شده و درون آن هم با روزنامه پر شده است.

همچنین این طراح خلاق با استفاده از جوراب های قدیمی خود تعدادی لامپ آویز تولید کرده است. بر اساس نقشی که بر روی هر جوراب وجود دارد، نور لامپ های LED به همان صورت منعکس شده و الگوهای جالبی را به وجود می آورند.

لامپ های جورابی در دو اندازه ی کوچک (100mm X 350mm) و بزرگ (100mm X 450mm)، ساخته شده اند.

گروه اینترنتی خورشیدگروه اینترنتی خورشیدگروه اینترنتی خورشیدگروه اینترنتی خورشید


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
چهار شنبه 27 دی 1391 ساعت 18:17 | بازدید : 772 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

http://websargarmi.com/wp-content/uploads/2012/11/khab.jpg

در جای خود جابجا می شوید، می چرخید، متکای خود را از زیر سرتان برمی دارید و روی سر می گذارید، رو اندازتان را با پا تکان می دهید و با آن یک توپ فوتبال پارچه ای می سازید، از خروپف همسر عزیز دلتان متعجب می شوید و به تنگ می آیید که چطور او مانند کودکی معصوم به خواب رفته و از شما غافل شده؛ بدتر از همه اینکه ترفند گوسفندچرانی شبانه نیز هیچ کمکی به شما نمی کند و نمی توانید بخوابید! خب حق دارید، هیچ فاجعه ای بدتر از بدخوابی و بی خوابی نیست! اگر دوست دارید راه حل هوشمندانه ای برای این مشکل بیابید با ادامه ایمیل همراه شوید ...

فقط ۲۰ دقیقه فرصت دارید!
اگر نمی توانید در مدت زمان ۲۰ دقیقه به خواب ناز بروید، بلند شده و دست به کار خسته کننده ای بزنید تا چشمان تان گرم شود. نشستن در تاریکی شب یا خواندن دستوالعمل گارانتی یخچال فریزر می تواند کارهای مفیدی باشند! البته به هیچ وجه خود را در معرض نورهای تند و شدیدی چون تلویزیون یا مانیتور رایانه قرار ندهید؛ که این دست نورهای خیره کننده به مغز شما پیام بیدارباش را مخابره می کنند.

چرت بعد ازظهر ممنوع!
بدین ترتیب مطمئن خواهید بود زمانی که به بالین می روید، کاملاً خسته و خواب آلود هستید. اگر هم به این چرت بعدازظهر به خصوص در روزهای جمعه آن هم بعد از تناول آبگوشت چرب و چیلی عادت کرده اید، حداقل زمان خواب نیم روز خود را نهایتاً به یک ساعت یا کمتر کاهش دهید و ترجیحاً آن را تا پیش از ساعت ۱۵ به پایان برسانید.

به برنامه روزانه وفادار باشید
حتی اگر در تعطیلات آخر هفته هستید نیز بکوشید تا در بازه ی زمانی همیشگی از خواب بیدار شده و به خواب بروید. اگر چرخه منظم خواب خود را حفظ کنید، نه تنها می توانید حس بهتری داشته باشید، بلکه تکلیف تان با خودتان نیز روشن است.

http://www.movafaghan.ir/media/2012/10/SLEEP_OK1.gif


ورزش پیش از خواب ممنوع!
از انجام تمرینات ورزشی، ۴ ساعت پیش از خواب خودداری کنید. گرچه ورزش های معمول می تواند خستگی لازم را برای خوابی راحت تامین نماید، اما نباید نزدیک زمان خواب به آنها همت گمارید. برای نیل به این مهم می توانید صبح زود یا بعدازظهرها به ورزش بپردازید.

تشریفات ویژه برای خواب
مهم است که نشانه هایی به بدن نشان بدهید تا خود را برای خواب آماده نماید. گوش دادن به موسیقی آرامش بخش، مطالعه ۱۵ دقیقه ای یا نوشیدن چای بدون کافئین نظیر انواع چای سبز و دمنوش های گیاهی، یا انجام تمرینات آرام بخش از این موارد هستند.

تخت خواب فقط برای خواب!
به هیچ وجه محل خواب خود را به جایی برای تماشای تلویزیون، مطالعه یا انجام بازی های ویدئویی با تبلت تازه تان تبدیل نکنید و فقط و فقط در آنجا بخوابید. بدین ترتیب زمانیکه به تخت می روید، بدن تان می داند زمان خواب فرا رسیده است ولاغیر!

مواد غذایی محرک ممنوع!
۴ تا ۶ ساعت پیش از خواب از مصرف مواد غذایی حاوی مواد محرک نظیر کافئین، نیکوتین و الکل دوری کنید؛ که این مواد از به خواب رفتن شما پیشگیری می کنند. به همین خاطر باید از نوشیدن چای، قهوه، نوشابه های گازدار، شکلات و برخی داروها پیش از خواب اجتناب کرد. از این گذشته کشیدن سیگار نیز خواب شما را با مشکل مواجه می کند حتی اگر به صورت تفننی باشند.

http://dl.topnaz.com/2012/12/sleep.jpg

اصولاً اگر به خواب خوب دلبسته اید باید شب هنگام از خوردن غذاهای سنگین یا مواد غذایی صنعتی نظیر انواع سوسیس، کالباس و از آن بدتر همبرگر دوری کنید؛ چون نه تنها ممکن است در این دست غذاها انواع انگشت دست و پای کارگران بیچاره را بیابید، بلکه خوابتان نیز با اختلال مواجه شده و از کابوس های شبانه نیز بی نصیب نباشید!

از طرف دیگر قرار نیست که خود را ریاضت بدهید، اگر واقعاً گرسنه تان است و روده هایتان با همدیگر کشتی می گیرند، به یک خوراکی کوچولو یا اسنک روی آورید. می گویند که مصرف لبنیات (مانند نوشیدن یک لیوان شیر گرم) یا خوردن چند برش کوچک از گوشت بوقلمون بسیار مفید خواهد بود. به خصوص اینکه این دو دسته از مواد غذایی حاوی ماده ای به نام تریپتوفان است که خواب آوری طبیعی محسوب می شود.

گرفتن دوش آب گرم
اگر به دنبال خوابی راحت هستید از گرفتن دوش آب گرم آن هم حدوداً ۹۰ دقیقه پیش از خواب غفلت نکنید. بدین ترتیب با افزایش دمای خارجی بدن به کاهش دمای داخلی آن و بروز حالت خواب آلودگی کمک خواهید کرد.

http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/120271.jpg

اتاق خواب آرام و راحت
اتاقی که بسیار گرم یا بسیار سرد است به هیچ وجه برای خواب مناسب نیست. اگر هم نور صبح گاهی شما را اذیت می کند، می توانید پنجره های اتاق را با پرده ای زیبا مسدود کنید یا اگر سر و صدای بیرون عاملی مزاحم است، بهتر است از پنجره های دو جداره با انواع گوشی های مخصوص خواب استفاده نمایید.

خورشید، ساعت زیستی
صبح به محض آنکه از خواب برخواستید، به بیرون رفته و ۱۵ دقیقه را در زیر نور آفتاب به سر ببرید. باید به خود اجازه دهید تا نور طبیعی ساعت زیستی تان را تنظیم مجدد کنید و با تطبیق بیش از پیش با مادر طبیعت خود را به آرامشی جسمی برسانید.

سحرخیز باش تا کامروا شوی
اگر واقعاً می خواهید از شر بی خوابی و بدخوابی راحت شوید باید کمر همت ببندید و صبح زود از خواب بیدار شوید. منظورمان از صبح زود، صبح زود سربازی ساعت 5:30 نیست، بلکه ساعت 6 – 7:30 زمانی ایده ال برای برخواستن از خواب ناز است. اگر هم به این سبک زندگی عادت ندارید باید یک هفته ای به خود سختی بدهید، ولی مطمئن باشید نتیجه ی کار بهتر از هر قرص آرام بخش یا خواب آور موجود در بازار است!

http://www.darichekhabar.ir/Picture/20121007145127_108427_650.jpg

راستی آخر اینکه یادتان نرود تنها زمانی که خواب تان می آید به رختخواب بروید چرا که این مورد یکی از مهمترین ترفندها برای کاهش مدت زمات بیدار بودن در رختخواب است؛ خواب خوشی داشته باشید و با وبلاگ من همراه باشید!


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
چهار شنبه 27 دی 1391 ساعت 18:2 | بازدید : 733 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

این مطلب مخصوص اعضا می باشد


|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
چهار شنبه 27 دی 1391 ساعت 17:48 | بازدید : 767 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

شهر شیراز در بخش مرکزی استان فارس و در ارتفاع ۱۴۸۶ متری از سطح دریا و در منطقهٔ کوهستانی زاگرس واقع شده و آب و هوای معتدلی دارد. این شهر از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوه‌های بمو، سبزپوشان، چهل‌مقام و باباکوهی (از رشته کوه‌های زاگرس) محدود شده ‌است. شهر شیراز برطبق آخرین تقسیمات اداری به ۹ منطقهٔ مستقل شهری تقسیم شده و مساحتی بالغ بر ۱۷۸/۸۹۱ کیلومتر مربع دارد. شیراز پس از تهران دومین شهر ایران است که در سال ۱۲۹۶ خورشیدی شهرداری در آن تاسیس گردید.

این شهر از دیرباز به واسطهٔ مرکزیت نسبی‌اش در منطقهٔ زاگرس جنوبی و واقع‌شدن در یک منطقهٔ به نسبت حاصل‌خیز، محلی طبیعی برای مبادلات محلی کالا بین کشاورزان، یکجانشینان و عشایر بوده‌ است. همچنین شیراز در مسیر راه‌های تجاری داخل ایران به بنادر جنوب مانند بندر بوشهر قرار گرفته ‌است. این شهر به سبب جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران بسیاری را به‌سوی خود فرا می‌خواند. مطلب حاضر شامل تصاویری از شیراز قدیم و جدید به همراه تاریخچه کوتاهی از این شهر و برخی از مکان‌های دیدنی آن است که امید است مورد توجه شما دوستان خصوصا شیرازی های باصفا قرار گیرد.

شیراز یکی از پنج شهر بزرگ ایران و مرکز استان فارس است. برپایه‌ی آخرین سرشماری مرکز آمار ایران
جمعیت این شهر در سال ۱۳۸۸ خورشیدی نزدیک به یک و نیم میلیون نفر ‌است.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

 (عکس: سعدیه شیراز یکصد سال پیش)

نام شیراز در کتاب‌ها و اسناد تاریخی، تحت نام‌های مختلفی نظیر تیرازیس، شیرازیس و شیراز آمده ‌است.
شیراز در دوران صفاریان، آل بویه و زندیه، پایتخت ایران بوده ‌است. شیراز با پنج شهر جهان دارای پیوند خواهرخواندگی است:
دوشنبه (تاجیکستان). نیکوزیا، (قبرس). چونگ کینگ، (چین). وایمار،(آلمان). مالاکا، (مالزی).

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: ارگ کریم‌خان ۱۲۸۰)

اولین اشاره به نام شیراز، بر روی لوح‌های گلی ایلامی به ۲۰۰۰ سال پیش از میلاد باز می‌گردد که در ژوئن ۱۹۷۰
در هنگام کندن زمین برای ساخت کوره آجرپزی در گوشه جنوب غربی شهر یافت شده‌ است.
لوح‌های نوشته شده در ایلام قدیم به شهری به نام تیرازیس اشاره دارد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: میهمانی معین الدوله در عمارت معینیه)

بر اساس برخی از تحقیقات تاریخی، سکونت دایمی در شهر شیراز شاید به دوران ساسانی و حتی
قبل آن برسد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

 (عکس: باغ تخت ۱۲۷۴)

در قرن چهارم و پنجم هجری قمری سلسله‌ی آل بویه، شیراز را به عنوان پایتخت انتخاب کرد و مساجد، قصر‌ها،
کتابخانه و کانال آبرسانی ساخت. در این دوران شیراز به بزرگ‌ترین شهر استان فارس تبدیل شده بود.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: خیابان زند ۱۳۱۰)

اتابکان فارس از نیمه قرن ۶ هجری بر شیراز حکومت کردند. در دوره‌ی آن‌ها شیراز شکوفا شد و بناهای متعددی
نظیر مدرسه، بیمارستان، بازار اتابک ساخته شد. به تدبیر اتابکان در حمله چنگیز خان مغول، شیراز از تخریب و
قتل عام در امان ماند. شیراز همچنین از قتل عام تیمور نیز در امان ماند زیرا شاه شجاع، فرماندار فارس تسلیم شد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: آرامگاه حافظ ۱۳۱۶)

در قرن سیزدهم میلادی، شیراز مرکزی پیشرو در علم و هنر بود. بخاطر تشویق حاکمان
و وجود دانشمندان و هنرمند، این شهر توسط جغرافی‌دانان قدیمی دارالعلم نامیده می‌شد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

 (عکس: میدان احمدی ۱۳۳۹)

مردم شیراز زبان فارسی را با لهجه شیرازی تکلم می‌کنند. ظهور دو شاعر بزرگ فارسی نو، حافظ و سعدی، از عصر مغول به بعد بر تمام جنبه‌های زندگی مردم شیراز اثر گذاشت و باعث افول گویش پیشین مردمان و حکم‌فرما شدن فارسی نو در این شهر شد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: شاه‌چراغ در زمان قاجاریه)

شیراز به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز گردشگری ایران مطرح بوده و با جاذبه‌های
تاریخی فراوان برای گردشگران داخلی و خارجی شناخته شده ‌است.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

 (عکس: دیدار رضا شاه پهلوی همزمان با فرمان کشف حجاب)

از جاذبه‌های تاریخی شهر شیراز می‌توان به آتشکده‌ی صمیکان، آرامگاه حافظ، آرامگاه خواجوی کرمانی،
آرامگاه سعدی، ارگ کریم‌خان، باغ ارم، باغ تخت، باغ چهل‌تن، باغ دلگشا و باغ عفیف‌آباد اشاره کرد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: در مهر ماه ۱۳۵۰ محمدرضا شاه پهلوی جشن ۲۵۰۰ سالگی شاهنشاهی را در تخت جمشید برگزار کرد)

حمام باغ نشاط، عمارت باغ ایلخانی، عمارت باغ نشاط، عمارت دیوانخانه، عمارت کلاه‌فرنگی باغ نظر، باغ نارنجستان قوام،
باغ هفت‌تن، خانه صالحی، چاه مرتاض‌علی، مسجد نصیرالملک، قصر ابونصر، قلعه‌ی کک‌ها، مدرسه‌ی آقاباباخان،
مدرسه‌ی خان، موزه‌ی پارس، موزه‌ی هفت‌تنان، نقش‌برجسته‌ی بهرام از دیگر جاذبه‌های دیدنی شیراز است.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: مسجد وکیل شیراز)

در سال ۱۳۷۴ در پروژه بین الحرمین ۷ هکتار از بافت تاریخی شیراز که متشکل از ۸۷ خانه تاریخی، مسجد
و مدرسه تاریخی بود تخریب شد. هم‌ اکنون نیز تصمیم بر این است که تحت‌‌همان پروژه ۵۷ هکتار دیگر بدون
در نظر گرفتن آثار و بناهای ارزشمند تاریخی تخریب و جایش را به پاساژهای تجاری بدهد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: نمایی از تخت جمشید در نزدیکی شهر شیراز)


دروازه کهن در زمان عضدالدوله دیلمی ساخته شد. در دوره زندیه کریم خان زند این دروازه را بازسازی کرد
و اتاقی به بالای آن افزود. در سال ۱۳۱۵ این بنا به دستور رضاشاه پهلوی، تخریب شد.
دروازه قرآن در سال ۱۳۲۸ شمسی بار دیگر با فاصله کمی از دروازه کهن ساخته شد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

حافظیه در شمال شهر شیراز و در جنوب دروازه‌ی قرآن قرار دارد. آرامگاه حافظ شیرازی در این مجموعه واقع شده است.
در سال ۸۵۶ هجری قمری و در حدود ۶۵ سال پس از وفات حافظ ، عمارتی گنبدی شکل بر فراز مقبره وی بنا شد
و در جلو این عمارت، حوض بزرگی ساخته شد که از آب رکن آباد پر می‌شد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

تاریخ ساخت و بنیان‌گذار اولیه باغ ارم شیراز، به‌درستی مشخص نیست. ولی در سفرنامه‌های متعلقبه قرن دهم
و یازدهم هجری نام این باغ آمده ‌است. این باغ در دوران سلجوقیان و آل اینجو پا برجا بوده است.
در زمان زندیه نیز کریم‌خان زند در توسعه و گسترش این باغ کوشید.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

آرامگاه سعدی معروف به سعدیه محل زندگی و دفن این شاعر بزرگ است. این مکان در ابتدا خانقاه سعدی بود.
در قرن هفتم مقبره‌ای بر فراز قبر سعدی ساخته شد. در سال ۹۹۸ به حکم حکمران فارس، خانقاه شیخ ویران گردید
و اثری از آن باقی نماند. در سال ۱۱۸۷ هجری قمری به دستور کریمخان زند، بنایی دیگر ساخته شد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

در سال ۱۳۲۹ بنای کنونی به جای ساختمان قدیمی ساخته شد. گفته می‌شود این بنا با اقتباس از کاخ چهل ستون
و تلفیقی از معماری قدیم و جدید توسط محسن فروغی، فرزند محمدعلی فروغی ساخته شده است.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

(عکس: نمایی داخلی مقبره سعدی شیرازی)

نارنجستان قوام که به باغ قوام نیز مشهور است، بین سالهای ۱۲۵۷ تا ۱۲۶۷ هجری شمسی، در زمان حکومت
ناصرالدین شاه قاجار و به دستور قوام الملک دوم بنا شد. ساختمان نارنجستان در زمینی به مساحت
۳۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۹۴۰ متر مربع توسط هنرمندان شیرازی ساخته شده ‌است.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info


|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
سه شنبه 26 دی 1391 ساعت 21:1 | بازدید : 774 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )


http://www.taknaz.ir/upload/56/0.951087001314964193_taknaz_ir.jpg

گشاده دست باش،جاری باش،کمک کن(مثل رود)

با شفقت و مهربان باش(مثل خورشید)

اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان(مثل شب)

وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ)

متواضع باش و کبر نداشته باش(مثل خاک)

بخشش و عفو داشته باش(مثل دریا)

اگر می خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش
(مثل آینه)


|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 26 دی 1391 ساعت 15:17 | بازدید : 1174 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
سه شنبه 26 دی 1391 ساعت 13:37 | بازدید : 696 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

weird-beard-0001weird-beard-0002weird-beard-0003weird-beard-0004weird-beard-0005weird-beard-0006weird-beard-0007weird-beard-0008weird-beard-0009weird-beard-0010weird-beard-0011weird-beard-0012weird-beard-0013weird-beard-0014weird-beard-0015weird-beard-0016weird-beard-0017weird-beard-0018weird-beard-0019weird-beard-0020weird-beard-0021weird-beard-0022


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
دو شنبه 25 دی 1391 ساعت 18:38 | بازدید : 683 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

 

www.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارسwww.iranfars.ir گروه ایران فارس


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
دو شنبه 25 دی 1391 ساعت 14:23 | بازدید : 761 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

راننده تاکسی خوش ذوق تهرانی فضای اتومبیل خود را با گل و گیاه های مصنوعی به محیطی دلپذیر برای مسافران تبدیل کرده است.
این راننده تاکسی که در خیابان های تهران به جابجایی مسافرین مشغول است در کنار سرسبز کردن محیط داخلی اتومبیل خود با روی گشاده با مسافرین مواجه شده و در ضمن رساندن آنان به مقصد سعی دارد لحظات آرام و دلپذیری برای آنان رقم زند.
گفته می شود وی گاه در طول مسیر با چای و شیرینی نیز از مسافرین پذیرایی می کند. عکس های زیر را از داخل اتومبیل این راننده خوش ذوق را ببینید.


|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
دو شنبه 25 دی 1391 ساعت 14:20 | بازدید : 772 | نوشته ‌شده به دست mahdi | ( نظرات )

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.netگروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.orgگروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
آخرین عناوین مطالب